12/13/2007

Smycken med rätta julkänslan

Här kommer tips på tre silverhalsband som visar prov på rätta julkänslan tycker jag. För visst vill vi väl alla vara lite extra snälla på jul, inte bara mot dem vi håller av utan även mot de som har det svårt?

HOPE är ett smycke från Barncancerfonden där halva summan går till forskning om barncancer. För mig har HOPE även en speciell betydelse, eftersom jag har arbetat mycket med mig själv det senaste året för att känna hopp, tilltro och att våga drömma. (Jag har faktiskt beställt det till mig själv som julklapp :) Den kostar 295:- och vill du köpa det som julklapp till någon får du skynda dig - sista dagen för leverans före jul är i dag (13/12)!Astrid Lindgrens silverhjärta från Guldfynd ger 30 kronor till SOS-Barnbyar. Priset för den större modellen är 198 kronor och den mindre kostar 129 kronor. Visst är det fint?

Till miljövännen! "for a living planet" står det på smycket från Världsnaturfonden. Det är i äkta silver och kostar 500, du får den i ett etui.Vilket halsband skulle du vilja få i strumpan i år?

3 comments:

http://hannelesjul.blogspot.com/ said...

Läckert, jag har alltid några juliga smycken på julen.

Sara, Julkretsen.blogg.se said...

Jadå, så bra :)

Själ har jag köpt astrid lindgrens halsband och ska ge det till min syster, men jag gillade nog det från världsnaturfonden mest! (:

londongirl said...

Alla tre är så fina. Men jag skulle vilja ha Hope-halsbandet. Har kämpat så det senaste året med en sjuk son och hoppet har jag hela tiden hållit fast vid och gör det än.
Kram och ha en skön tredje adventshelg!