9/16/2008

Prognos för julen 2008

Nej, man kan aldrig veta på förhand hur julen ska bli, men jag har redan fått några indikatorer att mäta med...

Glöggen: 75% julig

Årets glögg från blossa har smak av blåbär och kryddnejlika. Om det är gott eller ej vet kan man inte veta förrän den 3 november då den släpps i butik, men visst verkar det lovande!



Julkalendern: 90% julig

Årets julkalender görs av gänget bakom "Hej Domstol!" som gick i p3, ett program som jag verkligen saknat sen det försvann. Anders och Måns samt en tjej - "hjärnan i gänget"- ska leta upp tomten för att lämna sin önskelista men det verkar finnas andra, skummare typer som är ute efter tomten! Det lär bli många skratt... =D


Årets julfilmer= 60%
"Four Christmases" släpps i november i USA och handlar om ett par som försöker hinna med att träffa alla sina skilda föräldrar på julen. Men den kommer nog inte hinna komma till sverige innan ju, utan vi får nog nöja oss med fem andra filmer; "Madagaskar 2" för barnfamiljerna, "Yes Man" (med Jim Carrey) för komediälskaren, "Australia" för dramafantasten, "Allt flyter" - en film om ett grabbgäng som ska lära sig konstsim för regisserad av Måns Herngren för den som gillar svenskt, och "The Day Earth Stood Still" för den som gillar utomjordingar och aktion. Mja, jag hade hellre sett Four Christmases istället...

Julbloggandet: 100%

Redan nu är julbloggandet i full gång; titta bland annat in på julkretsen, julhuset, tomtemor och tomtenissan! Detta bådar för en toppenjul!

4 comments:

Julhuset said...

Javisst känns det som julen kommer att bli bra. Längtar redan eller det gör jag jämt, men det hade inte varit lika mysigt med jul om den var alltid.

Kram
Annika

Anonymous said...

Vilken härlig blogg du har! Jag som älskar julen :) kunde tyvärr inte rösta på "Vad längtar du efter mest med julen?" eftersom jag längtar till allt :)

Anonymous said...

Å, jag funderade precis över årets glögg, så bra att besked kom här!
Och en julfilm med Reese Witherspoon, det låter nästan för bra för att vara sant.

Anonymous said...

jag ÄLSKAR Reese Witherspoon, så jag ser verkligen fram emot den filmen :)