11/07/2008

Ljuspunkt - ljusstakar med gott syfteFör tredje året i rad säljer ICA en produkt till förmån för röda korset till jul. I år är det ett par ljusstakar. Ljusstakarna kostar 79 kronor för två varav 30:- går till röda korset. De finns också i svart.

Jag gillar dem! Kanske inte så juliga - snarare får de mig att tänka på sommaren, havet, vågor... skulle vara perfekta att tända när man sitter ute sent och pratar hela natten. Man skulle kunna ställa fram dem tillsammans med några stenar slipade av havet, det skulle bli ett fint stilleben tror jag.

Vad tycker ni?

Mer info finns här.

6 comments:

Helen said...

Tror som du att de gör sig väldigt bra med några stenar, kanske några snäckor också. Ska nog se om jag inte kan inhandla en eller två sådana. Att det sedan går pengar till Röda Korset gör ju inget alls.
Trevlig helg!

Snöflingans Julblogg said...

ja, fina med. vid jul ska man vara extra snäll :-)

lotta said...

Ja, de var fina. Kanske får kika lite närmre på dem en dag!

Linster said...

Jättefina. På en röd duk med guldfärgade stjärnpaljetter strödda runt om kanske? Man får jobba lite för att få dem juliga, men de hade nog varit gräsliga i rött så det är nog bäst såhär...

londongirl said...

De är väldigt fina och egentligen är det ju bra att man kan ha dem året runt. Jag tror som tidigare kommentar
att det går att få dem juliga med rätt tillbehör.
Har de alltså redan börjat säljas?

lisa - julgalen said...

å, jag hittade ett så underbart fint adventsljus där man ska bränna ner lite varje dag.. men jag hade ingen fin ljusstake så jag la ifrån mig ljuset.. men de där fina stakarna hade ju varit perfekta..